Op de agenda


Random foto


Feesten en Partijen


Onze sfeervolle feestzaal is uitermate geschikt voor uw huwelijksfeest, maar ook overige (bedrijfs)feestavonden, verjaardagen, kraamparty's, High Tea's, koffietafels en warme / koude buffetten verzorgen wij voor u. Door de jarenlange ervaring op het gebied van zaalindeling, drank en buffets kunnen we u een goed advies geven. Voor warm en koude buffets zijn er bij ons ook vele variaties mogelijk.

Ook hebben we uitstekende contacten met verschillende artiesten, muzikanten en diskjockeys en kunnen we de feestzaal geheel in stijl aankleden.

Enkele voorbeelden van feesten en overige gelegeneheden die we hebben georganiseerd zijn:

- Stijlvolle bruiloften
- Uitgebreide koffietafels
- Informele personeelsfeesten
- Gezellige en sfeervolle thema avonden
- Swingende 80`s party’s
- Après Ski party’s

Bruiloften

Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van de mooiste dag van uw leven. Honderden bruidsparen gingen U voor met een tot in de puntjes verzorgd  huwelijksfeest. Tijdens deze dag gelden "onze Huwelijkse voorwaarden" bijvoorbeeld ontvangst met een glaasje champagne, een perfect warm / koud buffet een oogstrelende bruidstaart, een bruisende receptie… dit alles tegen uiterst aantrekkelijke tarieven. Onze koude en warme buffetten worden in onderling overleg, geheel naar uw eigen keuze en wensen samengesteld, van klein en eenvoudig, tot zeer uitgebreid en exclusief.

Er zijn vele mogelijkheden. Feestzaal  "De Kroon" verzorgt graag een partij op maat voor u, naar uw wensen en ideeën.

Maak daarom vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Er zijn vele mogelijkheden. Maak daarom vrijblijvend een afspraak voor
meer informatie. Feestzaal "De Kroon" verzorgt graag een partij op
maat voor u, naar uw wensen en ideeën.